کلیه بیماران مبتلا به بیماری دارای یک حزب christmast فراموش نشدنی در SHIJIAZHUANG کلیه بیمارستان بیم

در Chriatmas حوا، ما برگزار شد حزب برای بیماران مبتلا به بیماری کلیوی از سراسر جهان، ما می خواهیم آنها را به یک جشنواره خوشحال، اگر چه آنها به تنهایی خارج از کشور، آنها lonly نیست. ما famaily از آنها، ما خواهر و برادر از آنها می باشد.

بابا نوئل تحویل هدایای کریسمس در بخش

امیدوارم که همه بیماران مبتلا به بیماری کلیوی می تواند یک زندگی happay در سال جدید لذت ببرید، خوشحال می شود، سالم باشد!

بیماران و پرستاران در حال تماشای نشان می دهد با هم، و برخی از آنها در حال صحبت کردن در مورد آن است. در چهره خود را نگاه کنید، آنها خیلی خوشحال هستند!

این نشان می دهد رقص از کارگران در بیمارستان بیماری های کلیه Shijazhuang است، آنها رقصندگان حرفه ای نیست، بلکه آنها مقید شود. به آنها نگاه، آن را شگفت انگیز!

این دختر در لباس قرمز دختر بیمار است، او در رقص بسیار خوب است. در چهره اش نگاه کنید، او خیلی خوشحال است امروز!

آخرین عکس، غذاها و نوشیدنی های مورد آن است. ما انواع بسیاری از مواد غذایی، انواع میوه ها تهیه، من حتی نمی تواند صحبت کردن تمام نام خود را! خوشمزه!

به امید تمام بیماران مبتلا به بیماری کلیوی می تواند به زندگی عادی در آینده نزدیک به عقب و لذت بردن از یک زندگی شاد.

:: برچسب‌ها: اخبار، SHIJIAZHUANG کلیه بیمارستان بیماری، بیماری های کلیه ,
تاریخ انتشار : جمعه 12 دی 1393 | نظرات ()